NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER

Västra Götalands län

Information

I Uddevalla finns det ett Enskild firma som heter NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER. Det finns flera företag som liknar NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER i Västra Götalands län. Uddevalla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-08-05 så har NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER varit registrerat och sedan -0001-11-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER och det finns fler företag som är det i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER så kan ni göra det på .

Alternativt odlade grönsaker och potatis

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag GOTTFRIDSSON, HELENA MARGARETHA som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

NORDGÅRDENS ALTERNATIV ODLADE PRODUKTER har 651112-XXXX som sitt organisationsnummer.