Bjarnes Alltjänst

Västra Götalands län

Information

Bjarnes Alltjänst är ett av många verksamheter som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som Bjarnes Alltjänst finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bjarnes Alltjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-14.

Bjarnes Alltjänst som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-10-03. Men sedan 2006-09-14 så har Bjarnes Alltjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bjarnes Alltjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2601162.

Uddevalla arbetar för att verksamheter som Bjarnes Alltjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bjarnes Alltjänst. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Gräv och entreprenadarbete, avlopp och dräneringar. Reparation av plastbåtar och service av båtar. Försäljning av nya och begagnade båtar. Tillverkning av nya båtar. Markarbeten såsom stensätta planer samt bygga murar. Skötsel av grönytor, kyrkogårdar.

Firmatecknare för Bjarnes Alltjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bjarnes Alltjänst och det är följande personer, Törnblom, Bjarne Lars Tomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bjarnes Alltjänst är 681212-XXXX.