Bostadsrättsföreningen Hyggestråket

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för fritidsboende eller +55 permanent boende om inte annat särskilt avtalas, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Hyggestråket vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Uddevalla så är Bostadsrättsföreningen Hyggestråket ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 2000-01-14 så skapades Bostadsrättsföreningen Hyggestråket och bolaget är har ej F-skattsedel.

769605-2534 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uddevalla.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Hyggestråket och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hyggestråket så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Hyggestråket är Böe, Jan Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordtvedt Lian, Anne-Lise som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Nils-Owe som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Schumacher, Wenche som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sövre, Wenche som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergh, Lena Agneta som är född 1962 och har titeln SuppleantGudmundsson Theolin, Anne Lise som är född 1939 och har titeln Suppleant, .