EJF Castellon Trucks Trading

Västra Götalands län

Information

831014-XXXX är organisationsnummer för bolaget EJF Castellon Trucks Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EJF Castellon Trucks Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Uddevalla som är den kommunen som EJF Castellon Trucks Trading finns i.

EJF Castellon Trucks Trading har varit registrerat sedan 2003-12-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för EJF Castellon Trucks Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

EJF Castellon Trucks Trading är och det finns flera bolag i Uddevalla som också är .

Firmatecknare för EJF Castellon Trucks Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med EJF Castellon Trucks Trading så kan ni göra det på telefon genom 0522-14425 eller genom brev på följande adress:

Handel med tungutrustning, lastbilar och maskiner såsom entreprenadmaskiner, traktorer, kranar och delar till dessa. Även maskiner för skärande bearbetning såsom svarvar och fräsar samt delar till dessa. Transportförmedling och shippingverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EJF Castellon Trucks Trading och det är Flores Castellon, Juan Sebastian som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,