Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag är ett företag som finns i Uddevalla. I Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bo Henry som är född 1951 och har titeln Komplementär, Eriksson, Gunilla Catharina som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag på telefon 0522-647473.

Framtagning av kalkyler, besiktning, beskriv- nings- och färgsättningsuppdrag m m för byggnadsbranschen

Idag är Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Uddevalla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Målerikonsultation Väst Larsson Kommanditbolag har 916832-5570 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.