TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-01-29. Men sedan 1990-01-01 så har TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Herrestads Torsberg 726, 451 94, Uddevalla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6793203.

Uddevalla arbetar för att företag som TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Lyft och transporter på byggarbetsplatser

Firmatecknare för TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG och det är följande personer, KARLSSON, AILI INGEBORG som är född 1941 och har titeln Bolagsman, KARLSSON, KARL LENNART som är född 1936 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för TORSBERGS TELESKOPLYFT HANDELSBOLAG är 916843-4679.