Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-01-30. Men sedan 1996-01-01 så har Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 13, 451 30, Uddevalla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0522-663079.

Uddevalla arbetar för att företag som Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Fastighetsmäkleri, auktionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag och det är följande personer, Friberg, Sten Anders som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Hermansson, Arne Gerhard som är född 1930 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Gårdsmäklaren i Väst Handelsbolag är 969623-4526.