Waimea Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969719-7235 är organisationsnummer för företaget Waimea Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Waimea Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Uddevalla som är den kommunen som Waimea Handelsbolag finns i.

Waimea Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Waimea Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Waimea Handelsbolag är och det finns flera bolag i Uddevalla som också är .

Firmatecknare för Waimea Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Waimea Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Flaggbergsv. 25, 459 33, Ljungskile

Reklam och webbyrå som utför konsultation och genomförande för trycksaker, internet, marknadsföring, varumärken samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Waimea Handelsbolag och det är Johansson, Jenny Christina Marie som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Johansson, Linda Christina Marie som är född 1975 och har titeln Bolagsman,