Foodart Scandinavia

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Uddevalla och Foodart Scandinavia är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Foodart Scandinavia är ett av dem. Statusen för Foodart Scandinavia är att Bolaget är aktivt.

Foodart Scandinavia är ett Enskild firma och skapades 2006-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Foodart Scandinavia ska trivas.

Foodart Scandinavia är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Uddevalla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Matfoto, recept och konsultverksamhet avseende storhushåll.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Foodart Scandinavia är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23.

Idag är Foodart Scandinavia och det finns flera verksamheter som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Foodart Scandinavia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-15741.

.

De som är på något sätt har med Foodart Scandinavia är Melander, Inga-Brita som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Foodart Scandinavia har 380517-XXXX som sitt organisationsnummer.