ÅVK Åkes Ventilations Kontroll

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Uddevalla och ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är ett av dem. Statusen för ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är att Bolaget är aktivt.

ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är ett Enskild firma och skapades 2002-03-27. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där bolaget finns i jobbar för att bolag som ÅVK Åkes Ventilations Kontroll ska trivas.

ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Uddevalla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kontroll och besiktningar av ventilationsanläggningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06.

Idag är ÅVK Åkes Ventilations Kontroll och det finns flera bolag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med ÅVK Åkes Ventilations Kontroll så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-82508.

.

De som är på något sätt har med ÅVK Åkes Ventilations Kontroll är Olsson, Ernst Åke som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅVK Åkes Ventilations Kontroll har 460118-XXXX som sitt organisationsnummer.