Kåkes elinstallationer

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Uddevalla och Kåkes elinstallationer är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kåkes elinstallationer är ett av dem. Statusen för Kåkes elinstallationer är att Bolaget är aktivt.

Kåkes elinstallationer är ett Enskild firma och skapades 2001-11-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Kåkes elinstallationer ska trivas.

Kåkes elinstallationer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Installation och konstruktion av elinstallationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kåkes elinstallationer är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Kåkes elinstallationer och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Kåkes elinstallationer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9130719.

.

De som är på något sätt har med Kåkes elinstallationer är Karlsson, Kurt Åke Ingemar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kåkes elinstallationer har 510520-XXXX som sitt organisationsnummer.