KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ

Västra Götalands län

Information

I Uddevalla finns det ett Enskild firma som heter KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ. Det finns flera verksamheter som liknar KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ i Västra Götalands län. Uddevalla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-10-12 så har KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ och det finns fler verksamheter som är det i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ så kan ni göra det på 0522-35022.

Revisionsverksamhet, redovisningar och konsult- verksamhet i skatte- och ekonomifrågor

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Kjell Jonas Verner som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KJELL OLSSONS REDOVISNINGS & REVISIONSBYRÅ har 510901-XXXX som sitt organisationsnummer.