Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige

Västra Götalands län

Information

516402-9141 är organisationsnummer för företaget Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Uddevalla som är den kommunen som Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige finns i.

Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige har varit registrerat sedan 2000-05-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige är och det finns flera bolag i Uddevalla som också är .

Firmatecknare för Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Vill ni komma i kontakt med Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige så kan ni göra det på telefon genom 0526-13735 eller genom brev på följande adress:

Filialen skall bedriva handel med bildelar samt konsult- verksamhet inom adminstration och försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Enerhaugen Konsult AS, Norge, filial Sverige och det är Ellingsen, Trond Horg som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ågren, Per Ingvar Stefan som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,