FRISÖR ANITA ANDERSSON

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Uddevalla och FRISÖR ANITA ANDERSSON är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FRISÖR ANITA ANDERSSON är ett av dem. Statusen för FRISÖR ANITA ANDERSSON är att Bolaget är aktivt.

FRISÖR ANITA ANDERSSON är ett Enskild firma och skapades 1991-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FRISÖR ANITA ANDERSSON ska trivas.

FRISÖR ANITA ANDERSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-02. I Uddevalla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FRISÖR ANITA ANDERSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är FRISÖR ANITA ANDERSSON och det finns flera verksamheter som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med FRISÖR ANITA ANDERSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-19894.

.

De som är på något sätt har med FRISÖR ANITA ANDERSSON är ANDERSSON, KARIN ANITA som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FRISÖR ANITA ANDERSSON har 550612-XXXX som sitt organisationsnummer.