Jenving Technology Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Jenving Technology Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Jenving Technology Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jenving Technology Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jenving Technology Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-06. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Jenving Technology Aktiebolag ska trivas.

Jenving Technology Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av kablar och kabeltillbehör samt därmed förenlig verksmahet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jenving Technology Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Jenving Technology Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Jenving Technology Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-698990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jenving, Uno Tommy Norbert Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Jenving Technology Aktiebolag är Jenving, Uno Tommy Norbert som är född 1945 och har titeln VD, Jenving, Uno Tommy Norbert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlsten, Björn Robert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jenving, Jenny Yau Ling som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlsberg, Erik Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln RevisorReveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jenving Technology Aktiebolag har 556137-1757 som sitt organisationsnummer.