Försäkringsstyrning i Väst AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Försäkringsstyrning i Väst AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Försäkringsstyrning i Väst AB är ett av dem. Statusen för Försäkringsstyrning i Väst AB är att Bolaget är aktivt.

Försäkringsstyrning i Väst AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-08-02. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Försäkringsstyrning i Väst AB ska trivas.

Försäkringsstyrning i Väst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäkringsförmedling, handel med värdepapper och fast egendom samt och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Försäkringsstyrning i Väst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Försäkringsstyrning i Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Försäkringsstyrning i Väst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-83050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Försäkringsstyrning i Väst AB är Hultberg, Martin Christer Valter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Björn Nemon som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olofsson, Björn Thomas Michael som är född 1965 och har titeln Revisor, SEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Försäkringsstyrning i Väst AB har 556167-6072 som sitt organisationsnummer.