Advokatfirman Jan Save Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Jan Save Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uddevalla så är Advokatfirman Jan Save Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 1981-12-08 så skapades Advokatfirman Jan Save Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Advokatfirman Jan Save Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Advokatfirman Jan Save Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556213-6175 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uddevalla.

Just nu är Advokatfirman Jan Save Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Jan Save Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0522-14490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Save, Jan Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Jan Save Aktiebolag är Save, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Bengt Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .