Stil-Konfektion AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Stil-Konfektion AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stil-Konfektion AB är ett av dem. Statusen för Stil-Konfektion AB är att Bolaget är aktivt.

Stil-Konfektion AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-05-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Stil-Konfektion AB ska trivas.

Stil-Konfektion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp av konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stil-Konfektion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stil-Konfektion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Stil-Konfektion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-10808.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stil-Konfektion AB är Jansson Fredén, Lena Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredén, Siv Gertrud som är född 1932 och har titeln Suppleant, Rydell, Bengt Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Stil-Konfektion AB har 556277-4041 som sitt organisationsnummer.