Trestads och RS Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom området direktdistrubuerad reklam och därmed kunna erbjuda kunden en totallösning innefattande försäljning, layout, produktion, tryckning och distribution av denna reklam och därtill närbesläktad verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trestads och RS Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uddevalla så är Trestads och RS Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 1987-02-26 så skapades Trestads och RS Förvaltnings AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556293-3332 är organisationsnummret för företaget som finns i Uddevalla.

Just nu är Trestads och RS Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Trestads och RS Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0520-422600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trestads och RS Förvaltnings AB är Söder, Åke Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Söder, Hege som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .