Garnisonen L-E Dejevik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Garnisonen L-E Dejevik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Garnisonen L-E Dejevik AB är ett av dem. Statusen för Garnisonen L-E Dejevik AB är att Bolaget är aktivt.

Garnisonen L-E Dejevik AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Garnisonen L-E Dejevik AB ska trivas.

Garnisonen L-E Dejevik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Uddevalla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, värdering samt konsultverksamhet inom detta ansvarsområde samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Garnisonen L-E Dejevik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Garnisonen L-E Dejevik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Garnisonen L-E Dejevik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-10128.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Garnisonen L-E Dejevik AB är Dejevik, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dejevik, Barbro Ebba Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rydell, Bengt Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Garnisonen L-E Dejevik AB har 556294-5534 som sitt organisationsnummer.