IKÅ-Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556325-2039 är organisationsnummer för verksamheten IKÅ-Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IKÅ-Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uddevalla som är den kommunen som IKÅ-Bygg Aktiebolag finns i.

IKÅ-Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-05-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IKÅ-Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

IKÅ-Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Uddevalla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IKÅ-Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med IKÅ-Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0522-650424 eller genom brev på följande adress:
Lekstale Nybygget 365, 451 97, Uddevalla

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och därtill hörande försäljning av material och vitvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IKÅ-Bygg Aktiebolag och det är Kjelldorff, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjelldorff, Nils Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Kjellstrand, Arne Donald som är född 1948 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor,