Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-09-08. Men sedan 1990-01-01 så har Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Blåbärsv. 12, 459 32, Ljungskile. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0522-22180.

Uddevalla arbetar för att bolag som Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet och entreprenadstädning och därmed sammanhängande verksamhet inom städ och närliggande branscher, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag och det är följande personer, Kofoed, Sten Thomas Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kofoed, Sven Marcus Ingemar som är född 1986 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensk Städ & Utbildningskonsult i Uddevalla Aktiebolag är 556369-3810.