H.G. Georges Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns H.G. Georges Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Uddevalla här finns det många olika Aktiebolag. H.G. Georges Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Uddevalla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

H.G. Georges Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556411-6712.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0522-35110 alternativt besöka eller skicka post till H.G. Georges Aktiebolag på följande adress Rörviksv. 104, 451 77, Uddevalla.

H.G. Georges Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I H.G. Georges Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Georges, Inga Lillemor som är född 1944 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning och redovisning. Vidare skall bolaget bedriva förvaltning av värdepapper och uthyrning av fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.