Suchri AB

Västra Götalands län

Information

Suchri AB är ett av många bolag som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som Suchri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Suchri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-02-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Parkg. 8A, 451 42, Uddevalla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Suchri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0522-72910.

Uddevalla arbetar för att bolag som Suchri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Suchri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva frisersalong och solarium samt konsultation, utbildning och drift inom restaungbranschen, försäljning av hälsoprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Suchri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Dahlqvist, Bengt Christer -Dahlqvist, Susann Elisabeth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Suchri AB och det är följande personer, Dahlqvist, Susann Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Bengt Christer som är född 1957 och har titeln Suppleant, Forsberg, Henry Urban som är född 1955 och har titeln Revisor, HENRY FORSBERG REVISORER KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Suchri AB är 556441-0107.