Kapit Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kapit Aktiebolag är ett bolag som finns i Uddevalla. I Kapit Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Torbrant, Pia som är född 1955 och har titeln VD, Torbrant, Pia som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Torbrant, Karl-Anders Maurits som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Sääf Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kapit Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kapit Aktiebolag på telefon 0522-31750.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och admi- nistration, handel med värdepapper, förvaltning och ägande av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kapit Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kapit Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Uddevalla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kapit Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kapit Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kapit Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kapit Aktiebolag har 556455-9036 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.