Börje Noreliusson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556503-8212 är organisationsnummer för verksamheten Börje Noreliusson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Börje Noreliusson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uddevalla som är den kommunen som Börje Noreliusson Aktiebolag finns i.

Börje Noreliusson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-03-30 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Börje Noreliusson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Börje Noreliusson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Uddevalla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Börje Noreliusson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Börje Noreliusson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0705-229655 eller genom brev på följande adress:
DALAGATAN 8, 782 30, Malung

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och virkeshandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Börje Noreliusson Aktiebolag och det är Noreliusson, Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Noreliusson, Hans Roger som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Concentra Revision AB som är född och har titeln Revisor,