Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB

Västra Götalands län

Information

Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Uddevalla som är den kommunen där Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB finns. I Uddevalla så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB har haft sedan 1995-01-01. Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pukev. 3, 451 55, Uddevalla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0522-645070.

Uddevalla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB Privat, ej börsnoterat.

Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB har idag 556512-6116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB

Bolaget skall bedriva parti- och detaljhandel med kakel, färg och tapeter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Färg & Kakelhuset i Uddevalla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristoffersson, Sven Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karin Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Sääf Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .