Rollyx Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Rollyx Aktiebolag är ett företag som finns i Uddevalla. I Rollyx Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkdahl, Rolf Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkdahl, Susanne Jane Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rollyx Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rollyx Aktiebolag på telefon 0522-89122.

Bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av golfartiklar samt konsultuppdrag inom dataprogrammering samt framtagande av nya innovationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rollyx Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rollyx Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Uddevalla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rollyx Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Rollyx Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rollyx Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rollyx Aktiebolag har 556514-7021 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.