Bemotec AB

Västra Götalands län

Information

556523-2468 är organisationsnummer för företaget Bemotec AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bemotec AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Uddevalla som är den kommunen som Bemotec AB finns i.

Bemotec AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bemotec AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bemotec AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Uddevalla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bemotec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Modh, Lars Olof

Vill ni komma i kontakt med Bemotec AB så kan ni göra det på telefon genom 0522-17106 eller genom brev på följande adress:
Fredagsv. 30, 451 63, Uddevalla

Bolaget skall bedriva datakonsulting inom CAD-området samt utföra elektronikkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bemotec AB och det är Modh, Lars Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berntsson, Mats Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Modh, Mats Olof som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,