Solhagens Mekaniska Nya AB

Västra Götalands län

Information

Solhagens Mekaniska Nya AB är ett av många bolag som finns i Uddevalla. Det är nämligen den kommunen som Solhagens Mekaniska Nya AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solhagens Mekaniska Nya AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-07-19.

Solhagens Mekaniska Nya AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-04-04. Men sedan 2000-07-19 så har Solhagens Mekaniska Nya AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skalbanksv. 6 C, 451 55, Uddevalla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solhagens Mekaniska Nya AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0522-36275.

Uddevalla arbetar för att bolag som Solhagens Mekaniska Nya AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solhagens Mekaniska Nya AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, legotillverkning och bearbetning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solhagens Mekaniska Nya AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lönnqvist, Anders Olof.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solhagens Mekaniska Nya AB och det är följande personer, Lönnqvist, Anders Olof som är född 1967 och har titeln VD, Lönnqvist, Anders Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ove Bengt Viktor som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stig Alf Enar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Sääf Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Solhagens Mekaniska Nya AB är 556589-1289.