Levinssons Fastighetsförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Levinssons Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Levinssons Fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Statusen för Levinssons Fastighetsförvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Levinssons Fastighetsförvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-09-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Levinssons Fastighetsförvaltning AB ska trivas.

Levinssons Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Uddevalla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsservice och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Levinssons Fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Levinssons Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Levinssons Fastighetsförvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-641639.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Levinssons Fastighetsförvaltning AB är Delin, Stefan Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delin, Henrik Leif som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Gerda Ann-Christine som är född 1960 och har titeln Suppleant, Norelius, Hanna Sofia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor.

Levinssons Fastighetsförvaltning AB har 556597-2790 som sitt organisationsnummer.