Anders Johanna Alexander AB

Västra Götalands län

Information

Anders Johanna Alexander AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Uddevalla som är den kommunen där Anders Johanna Alexander AB finns. I Uddevalla så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Johanna Alexander AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Anders Johanna Alexander AB har funnits sedan och 2004-10-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anders Johanna Alexander AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kilbäcksg. 21, 451 30, Uddevalla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6509437.

Uddevalla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anders Johanna Alexander AB Privat, ej börsnoterat.

Anders Johanna Alexander AB har idag 556617-9981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anders Johanna Alexander AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Anders Johanna Alexander AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bagge, Anders Fredrik Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultberg, Martin Christer Valter som är född 1960 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .