NBD Business Development AB

Västra Götalands län

Information

NBD Business Development AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Uddevalla som är den kommunen där NBD Business Development AB finns. I Uddevalla så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. NBD Business Development AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket NBD Business Development AB har haft sedan 2003-08-04. NBD Business Development AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NBD Business Development AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 13, 451 30, Uddevalla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3302930.

Uddevalla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är NBD Business Development AB Privat, ej börsnoterat.

NBD Business Development AB har idag 556637-9110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NBD Business Development AB

Bolaget skall bedriva försäljning av profilkläder, arbetskläder, och presentartiklar, bedriva konsultverksamhet kring dessa produkter och även annan ekonomisk konsultverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I NBD Business Development AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åsenfors, Hans Gunnar Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsenfors, Ann Eivor Monica som är född 1946 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Christina Margareta som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .