Nytorp HVB AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva behandlingshem för ungdomar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nytorp HVB AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uddevalla så är Nytorp HVB AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 2003-03-13 så skapades Nytorp HVB AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556641-6078 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uddevalla.

Just nu är Nytorp HVB AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nytorp HVB AB så går det att nå dem via telefon på 031-102030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nytorp HVB AB är Ecke, Fredrik Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ecke, Susanne Christa som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Hagsgård, Carl Sture Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, JDG Revision AB som är född och har titeln Revisor.