Bo A Johansson Holding AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva koncernadministration och fastighetsförvaltning, äga och förvalta aktiebolag med advokatverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo A Johansson Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Uddevalla så är Bo A Johansson Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 2005-11-23 så skapades Bo A Johansson Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Bo A Johansson Holding AB har haft det sedan 2006-03-16.

556691-1565 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Uddevalla.

Just nu är Bo A Johansson Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bo A Johansson Holding AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo A Johansson Holding AB är Johansson, Bo Anders Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Tomas som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Björn Thomas Michael som är född 1965 och har titeln Revisor, SEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .