Gott-IT AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är handel även innefattande import och export av konfektyrer samt drycker och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gott-IT AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Uddevalla så är Gott-IT AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Uddevalla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Uddevalla och i Västra Götalands län. Redan 2005-12-08 så skapades Gott-IT AB och bolaget är har F-skattsedel Gott-IT AB har haft det sedan 2006-11-09.

Gott-IT AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556693-1175 är organisationsnummret för bolaget som finns i Uddevalla.

Just nu är Gott-IT AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gott-IT AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gott-IT AB är Kristiansen, Knut Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Danielsson, Lena som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Anna Gisela Marie som är född 1967 och har titeln Delgivningsbar person, Samuelsson, Christina Margareta som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .