Kilbäcken Fastighets Utveckling AB

Västra Götalands län

Information

Kilbäcken Fastighets Utveckling AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Uddevalla som är den kommunen där Kilbäcken Fastighets Utveckling AB finns. I Uddevalla så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kilbäcken Fastighets Utveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kilbäcken Fastighets Utveckling AB har haft sedan 2006-05-25. Kilbäcken Fastighets Utveckling AB har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kilbäcken Fastighets Utveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lagerbergsg. 8, 451 31, Uddevalla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0522-12727.

Uddevalla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kilbäcken Fastighets Utveckling AB Privat, ej börsnoterat.

Kilbäcken Fastighets Utveckling AB har idag 556701-2553 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kilbäcken Fastighets Utveckling AB

Bolaget skall bedriva förvaltning och utveckling av fastigheter sam därmed förenlig verksamhet.

I Kilbäcken Fastighets Utveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Anders Inge Conny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ingrid Anita Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .