Aberg Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Aberg Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Aberg Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Aberg Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Aberg Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-25. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Aberg Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Aberg Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aberg Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Aberg Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Aberg Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0522-12727.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aberg Fastighets Aktiebolag är Hemberg, Nils Erik Thorsten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemberg, Anette Eleonore som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Aberg Fastighets Aktiebolag har 556713-8028 som sitt organisationsnummer.