Bushe & Co AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Uddevalla och Bushe & Co AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bushe & Co AB är ett av dem. Statusen för Bushe & Co AB är att Bolaget är aktivt.

Bushe & Co AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Uddevalla där företaget finns i jobbar för att företag som Bushe & Co AB ska trivas.

Bushe & Co AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Uddevalla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bygga, reparera, köpa och sälja fritids- och tävlingsbåtar, bedriva konsultationer inom området segelbåtar av tävlingstyp och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bushe & Co AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Bushe & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Uddevalla.

Vill man komma i kontakt med Bushe & Co AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2855300.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bushe & Co AB är Bushe, Killian som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bushe, Sonja Ulrika Charlotte som är född 1969 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Bushe & Co AB har 556715-5576 som sitt organisationsnummer.