WIDME DELIKATESSER

Västra Götalands län

Information

WIDME DELIKATESSER hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Uddevalla som är den kommunen där WIDME DELIKATESSER finns. I Uddevalla så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. WIDME DELIKATESSER tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket WIDME DELIKATESSER har haft sedan 1994-01-01. WIDME DELIKATESSER har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till WIDME DELIKATESSER så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0522-24023.

Uddevalla arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

WIDME DELIKATESSER har idag 570502-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för WIDME DELIKATESSER

Catering, tillverkning och distribution av färdiga smörgåsar till bensinstationer, servicebutiker, personalmatsalar och campingplatser

I WIDME DELIKATESSER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är WIDME, MAI ELISABETH som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .