Sammanfattning natt

2018-02-20 05:55:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson

22.14 Uddevalla, inbrott
Väktare upptäcker att Museet på Museigatan utsatts för inbrott. Någon har med en sten krossat ett glas i en dörr och tagit sig in i lokalen. Okänt vad som stulits. Ingen gripen.

22.35 Partille, inbrott
Polis kallas till Vintergatan där en villaägare kommit hem och upptäckt att villan under kvällen utsatts för inbrott. Villan genomsökt men oklart vad som stulits. Polispatrull har varit på plats och tagit upp en anmälan. Tekniker kommer att genomföra en undersökning under tisdagen.

23.59 Göteborg, trafikolycka
På Rungången i Nolered har en buss kört in i en lyktstolpe. Inga passagerare fanns i bussen. Föraren klarade sig utan skador. Bussen fick bärgas från platsen. Polispatrull skriver en anmälan om olyckan.

00.28 Alingsås, narkotikabrott
Polispatrull kontrollerar en man i 30-årsåldern på Stationsgatan. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får därför följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

02.05 Skara, skadegörelse
På Munkgatan vaknar en person av att två stenar kastats in genom en glasruta till bostaden. Ingen person skadas vid brottet. Polis spårar med hund efter misstänkt men ingen grips. Anmälan om skadegörelse.

 

Se händelsen på polisen.se